Uppfödning       

2019
Vinnare Sort Guld GuldKeps 1:

Mia Johansson

"Hon är en äkta "Sort Guld" i kropp och själ. Hon är mycket lojal mot kenneln och sprider hela tiden positiv publicitet. Att hon nu köper sin valp nr 6 från kenneln visar också just det. Hon stöder oss alla andra valpköpare på Sort Guld, hon hejar på oss alla! För min del blev jag mycket väl omhändertagen när vid träffades vid första kennelmötet för 7 år sedan, 2013. Hon har blivit en bra träningskompis och vän. Genom ett gemensamt intresser för hundar har vi haft massor av bra upplevelser och bra minnen. 
Hon har tränat och tävlar och inte minst deltagit mycketi praktisk jakt med sina hundar genom åren.  Nivån och kompetensen har blivit högre och högre, något vi alla tycker om. Resultaten av prov har inte alltid gått hennes väg men hon är alltid optimistisk och nöjd med sina hundar ändå.
Hon förtjänar verkligen Guldkepsen!"

nominerad av Line Moen

Stort GRATTIS Mia Johansson önskar  Monica och Magnus!

 

 

 

 

Vinnare  Sort Guld GuldKeps 2:
Sort Guld Alina "Cilla"


"Det finns många fina eldsjälar, prestationer, händelser runt omkring oss. Men så finns det någon som under hela sitt liv varit en fantastisk vän, som varit eldsjäl i allt hon gjort och alltid presterat efter förmåga och dagsform, sett till att skapa händelser som vi alltid kommer att bära med oss oavsett om vi är henne nära eller på håll. 
Jag minns vårt första möte som igår, det var på FlatMästerskapet i Småland, hela hennes utstrålning fastnade hos mig. Det är svårt att beskriva henne med ord, men hon är en av de klokaste, smartaste, snällaste, finaste jag träffat.
Hennes glädje är så otroligt smittsam och jag är väldig imponerad av hennes tillvaro till vardags. Hon är inte bara en tillgång för sin jobbarkompis
(äg.Fredrik Forsberg) utan även för alla deras kunder på 2 och 4 ben som kan vara nog så besvärliga. Men där vet hon, listig och klok som hon är, hur hon ska bemöta och underlätta för sin jobbarkompis.
Tycker alla hennes fina resultat på tävlingar och i valplådan är fantastiska genom åren. Hon är en hund med 4 tassar på jorden (för det mesta) och nu som senior är Cilla bättre, vackrare och klokare än någonsin, jag tror hon har allas vår respekt och beundran.
Jag pratar så klart om The One and Only, still going strong: Sort Guld Alina.

 nominerad av Camilla Bäck

Stort GRATTIS Sort Guld  Alina "Cilla" önskar Monica och Magnus!

 

 

2020

Vinnare Sort Guld Guldkeps 
Team Ella och Line

Sort Guld Guldkeps tilldelas team Ella och Line, kennels första Jaktchampion! Ella och Line har haft stora framgångar under alla år och krönte 2020 med Jaktchampionatet. Otroligt välförtjänt och med en ödmjuk inställning de få gånger teamet haft motgång; "då må vi träne litte mer"!

nominerad av Magnus och Monica

Stort GRATTIS team Ella och Line önskar Monica och Magnus!