Uppfödning       

Blondi

Det kom ett mail om en hjältinna!!

2009-11-04

Hej Monica.
 
Här kommer en väldigt försenad hälsning från en mycket älskad vovve. Sort Guld Sunrise Redimer men kallas lämpligt nog Blondie med tanke på att hon är en av de två gula i den kullen. Jag har länge tänkt skriva men aldrig fått "tummen ur". Men nu har jag en stor anledning att skriva då Blondie räddat mitt liv natten till den 14 oktober. Vill tacka för ditt engagemang i hundar som gav mig en så underbar och värdefull livskamrat.
 
MvH Robin Topelit

...........................................................................................................................................................................................................................

Reportage från Sörmlands Nyheter!

2009-10-06

Idag har mina hundar fått bekänna färg. De har medverkat på en frlluftsdag för gymnasieskolan.  Thea och Brie har apporterat med ca 30 olika handlers och diverse kluriga kast och höll huvudet kallt hela tiden. När Brie var på väg in med den 25:e apporten och det var åtminstone 5 st undomar som ville att hon skulle lämna av till just dem kunde man se en lätt förvirrad Brie. Hon redde dock  ut allt med den äran. Bra jobbat Thea och Brie!  

Från 2016 ett jättefint norskt reportage om Ella och Line!